04.06.2023 – Rieten lessen met Paloma de Beer

Dit seizoen start Paloma de Beer met 2 rietenlessen in Haarlem, in het hobo-atelier Van der Heide.
Op zondag 4 juni en 9 juli ben je van harte welkom om van 14:30 – 16:00 te komen rieten snijden.
Kosten: €15,- per les.
Adres: Koudenhorn 44, Haarlem
Aanmelden dmv een mail naar: palomadebeer@gmail.com
www.palomadebeer.nl/rietenles
 
Zonder riet geen muziek uit de hobo! In de rietenles draait het niet om de muziek, maar om het riet. Het riet is toch wel het geheim van de hobo en stiekem de wens van elke hoboïst om een eigen riet te maken. Grijp je kans en meld je aan voor een rietenles.
 
Heb je nog nooit een hoboriet gemaakt? Dan leer je in verschillende fases een riet opbinden, het zogenaamde ‘spiegelsnijden’ en vervolgens het riet afwerken.
Heb jij de eerste rieten al gemaakt? Dan weet je dat zowel qua klank als qua uiterlijk er nog werk aan de winkel is. Je gaat aan de slag met de finesses van het rieten maken om elk riet beter te laten klinken!
 
Paloma is een bevlogen en veelzijdige docente met een grote liefde voor muziek en de hobo. Zij heeft een ruime ervaring in het lesgeven aan hoboïsten van alle leeftijden. Zelf begon zij met rieten maken op de muziekschool en herinnert zich deze lessen nog als de gezelligste lessen waarbij er naast rieten maken ook veel werd gekletst en naar muziek werd geluisterd. Zelf heeft zij veel rietenlessen gegeven in Rotterdam en Amsterdam aan rietenmakers van alle leeftijden en niveaus.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.